Ай Пи ООД си запазва правото сроковете и наличността на продукти и на доставка да се уточняват по телефон или и-мейл, в момента на обработка на поръчката.
Ай Пи ООД не носи отговорност за спазване на сроковете на доставка за продуктите, които са обозначени, че са само чрез заявка или с доставка за определен период и/или не са налични в склада на Ай Пи ООД.

Цените в сайта са в лева и с включен ДДС. В цената на продукта не се включва стойността на доставката и дължимите такси при плащане.
Потребителят е длъжен да посочи коректен адрес, телефон и имейл за потвърждение на извършената поръчка, за да може тя да бъде изпълнена.
Наличието на непопълнени полета за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация, не обвързва Ай Пи ООД със задължението за изпълнение на поръчката.

Виртуална Зона предлага на всеки клиент възможността да вземе продукта директно от магазина на Ай Пи (гр. Пловдив, ул. Гладстон 40), без да плаща за доставка.

Времето за доставка се изчислява в работни дни.

Ай Пи ООД заявява, че продуктите, които са поръчани и са на склад, ще бъдат изпращани едва когато плащането бъде извършено.

Доставчикът на куриерските услуги встъпва в отговорност за продуктите по време на транспортиране. 

Ай Пи ООД съветва клиентите да отварят поръчките си пред куриера, и при наличието на повреда да уведомяват незабавно доставчика на куриерската услуга.

Колко струва

Доставката на стока е напълно безплатна за цялата страна при поръчка над 250 лв. с ДДС

Начин на доставка

Ай Пи ООД доставя стоката до Вас с помощта на куриерски компании Рапидо, Еконт експрес, Спиди, Лео Експрес ако се намирате извън Пловдив.
В рамките на град Пловдив доставките се извършват с транспорт на Ай Пи.

 Кога ще получа пратката   

Доставката се извършва в рамките от 24 до 48 часа след поръчката - в зависимост от наличностите и Вашето местоположение. 
За територията на град Пловдив доставките се извършват в рамките на работния ден или до 24 часа.

Какво Ви се доставя

Поръчаната стока се доставя с необходимите  документи - фактура за покупката, касова бележка при плащане в брой на куриера, гаранционна карта.

Всяка пратка трябва  да бъде отворена и прегледана преди заплащането на наложения платеж. Ние настояваме за това!

 
Ай Пи ООД извършва доставката на стоките само на територията на Република България.

Ако даден продукт не може да бъде доставен до Клиента, Ай Пи ООД е задължена да го уведоми.

Преди завършване на поръчката Ай Пи ООД ще посочи на сайта стойността на допълнителните разходи, които клиентът трябва да заплати (ако има такива).

Детайлите по отношение на доставката на стоките не представляват договорно задължение от страна на Ай Пи ООД за извършването на съответната доставка на конкретна дата.
Съответно клиентът няма право на каквото и да е обезщетение в случай, че датата, на която е било обявено от продавача, че ще достави стоката, не е спазена.

Ай Пи ООД или представител на избраната от клиента куриерската фирма се ангажират да уведомят клиента по телефона или имейл, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

Рискът от загуба или повреда на закупените продукти преминава върху клиента в момента, в който клиентът или посочено от него трето лице, различно от избраната от Ай Пи ООД компания за куриерски услуги, приеме стоките.